Nieuws

Industrieterrein Seggelant

Vierpolders

 

 

 

Op 17 april j.l is onze vereniging opgericht bij notaris Moerland te Brielle.

Nu kunnen we echt beginnen met het uitbouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 14 juni aanstaande is de startbijeenkomst van onze vereniging.

Klik hier voor de uitnodiging en meld u aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 Mei 2018 >> Gemeente Brielle nodigt ondernemers uit voor een cybercrimetraining op 13 juni a.s.

Cybercrime is voor veel MKB-ondernemers een toenemend probleem. Ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting zijn vormen van cybercrime die veel schade kunnen veroorzaken.   

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

17 Mei 2018 De Economic Board Voorne-Putten nodigt ondernemers  van Industrieterrein Seggelant uit om hun visie te delen en kennis en ervaring uit te wisselen.

Hoe realiseren we doelstellingen, hoe lossen we fricties tussen vacatures, studie en beschikbaar personeel op Voorne Putten en in het Haven Industrie Complex op?

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

25 Mei 2018 >>  Wat biedt Stimular aan bedrijven?

 

Wilt u een praktische aanpak voor Duurzaam Ondernemen of MVO?

Wilt u extern communiceren over uw duurzaamheid?

Wilt u uw CO2-footprint berekenen en verbeteren?

Wilt u de milieu-effecten van uw product of keten in kaart brengen?

Wilt u een certificaat voor CO2, klimaatneutraal of milieu halen?

Wilt u voldoen aan milieuwetgeving?  Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

15- Juni 2018 >>  De startbijeenkomst van Ondernemersvereniging Seggelant was een succes en trok ruim 25 enthousiaste ondernemers. Bijna allen zijn al lid van de vereniging. Naast de ondernemers waren ook de Wethouders André Schoon en Robert van der Kooi aanwezig. Zij feliciteerden de vereniging en kijken uiteraard rijkhalzend uit naar de doelstellingen. Het bestuur is voorgesteld en bestaat momenteel uit 7 enthousiaste leden afkomstig van diverse bedrijven op het industrieterrein. 


 

 

 

 

In de weken 29 en 30 komen in opdracht van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) twee veiligheidsadviseurs naar de gemeente Brielle om onafhankelijk en gratis een veiligheidsscan te maken van ondernemingen in de gemeente Brielle.

 

In maximaal anderhalf uur onderzoekt de veiligheidsadviseur de onderneming op zwakke plekken in de organisatorische, bouwkundige, elektronische en digitale veiligheidsmaatregelen. Overigens vraagt de adviseur in de meeste gevallen maar een half uurtje tijd om samen de resultaten van de scan door te nemen. Hij/zij geeft dan concrete aanbevelingen en tips. Daarna volgt nog, via de mail, een rapport met bevindingen en aanbevelingen.

 

 

 

06 Juni 2018  >> De Ondernemersvereniging Seggelant zit niet stil. Aangezien glasvezel en energie heel hoog op de agendapunten stond werd er afgelopen dinsdag 3 juni tijdens een ontbijtsessie gepraat over de mogelijkheden daarvan. Klik hier voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

Onze voorzitter heeft na de afgelopen week gesprekken gevoerd met een Glasvezelaanbieder FTB Nederland. Zij bieden Glasvezel aan voor € 175.00 per maand! De aansluitkosten per bedrijf zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Wilt u mee genieten van dit aanbod, dat kan  (mits u natuurlijk lid bent van Ondernemersvereniging Seggelant


 

 

 

Vrijwel geen week gaat voorbij of weer een logistiek dienstverlener deelt het goede nieuws dat ook hun dak ingezet zal worden voor de opwek van duurzame energie. Ook benieuwd naar wat er mogelijk is? Laat een vrijblijvende analyse uitvoeren.

 

 

 

 

 

 

19 Okt 2018 >> CBizz gaat starten met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Seggelant en Segelant II in Vierpolders. Los van eerdere initiatieven van andere partijen gaat CBizz hier nu echt aan de slag. CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen in Nederland.

 

 

 

 

13 Nov 2018 >>

CBizz en haar partners starten binnnekort met de aanleg van het zo gewenste glasvezelnetwerk.  De vergunning is inmiddels aangevaagd bij de Gemeente Brielle. Binnen ALLE panden in het planningsgebied op Seggelant, wordt kosteloos een glasvezelaansluiting gerealiseerd. Een dezer dagen ontvangt u de speciale Seggelant Glasvezelkrant! Klik hier om de speciale Glasvezelkrant alvast te lezen, of meld je direct aan via deze link.

 

 

 

26 Nov 2018 >>

Ondernemersverenigng Seggelant nodigt haar leden en niet leden van harte uit voor de Nieuwjaarsborrel op 11 Januari 2019. Voor meer info klik hier.

 

 

 

 

 

 

De Nieuwjaarsborrel is goed bezocht, het was dan ook erg gezellig. Er waren heel wat ondernemers aanwezig waarbij ook wat gelukkig weer wat nieuwe gezichten.

Namens  Gemeente Brielle waren burgemeester Gregor Rensen, wethouder Andre Schoon, Debby Dubach en Harry Swart aanwezig. Zij waren enthousiast over de samenwerking en toekomstige plannen van Seggelant. Klik hier voor de presentatie die door Carla werd gegeven. 

 

 

 

 Nieuwsbrief 1 klik hier voor meer info

Nieuwsbrief 2 klik hier voor meer info