Nieuws

Nieuws

Gemeente Voorne aan Zee is ondernemersloket gestart


Marcel Roelfzema is bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Voorne aan Zee. Zijn rol is om ondernemers, bedrijven en de gemeente met elkaar te verbinden. "Met gepaste trots attenderen wij u op de aangepaste website", aldus Marcel. "Hoewel we nog aan het bouwen zijn aan de ondernemerspagina's op onze website, is het nieuwsgedeelte inmiddels operationeel. Met regelmaat zal deze worden aangevuld met belangrijk ondernemersnieuws".


Gemeente Voorne aan Zee werkt hard aan makkelijke en betere toegang voor ondernemers tot de gemeentelijke organisatie. In de afgelopen maanden is er al een ondernemersloket gestart waar ondernemers terecht kunnen met vragen. 


Klik hier voor meer informatie. 

Ondernemers Seggelant in het zonnetje


Afgelopen twee jaar legden diverse bedrijven op Seggelant het dak vol met zonnepanelen. Zij maakten hierbij gebruik van een collectieve subsidie die BIZ Seggelant van subsidie Zuid-Holland heeft ontvangen. Zo is Seggelant een stuk duurzamer geworden en hebben de ondernemers minder last van de enorme stijging van de energieprijzen. En een mooi voorbeeld dat laat zien dat samenwerken daadwerkelijk loont.

Feestelijke opening van nieuw fiets- en voetpad!


Op donderdag 6 april hebben de ondernemers van bedrijvenpark Seggelant in Brielle samen met wethouder Robert van der Kooi een veilige fiets- en wandelroute in gebruik genomen. De route zorgt ervoor dat fietsers en voetgangers op een veilige manier het bedrijventerrein op en af kunnen gaan.


Zoekt u contact met de gemeente? Dit kan gemakkelijk via de bedrijfscontactfunctionaris


De bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Voorne aan Zee kan de verbinding zijn tussen ondernemers, bedrijven en de gemeentelijke organisatie. Heeft u een vraag over ondernemen in Voorne aan Zee, starten en/of vestigen van uw bedrijf in onze gemeente of heeft u algemene vragen over ondernemen in Voorne aan Zee, dan kunt u contact met ons opnemen. De bedrijfscontactfunctionaris zal in eerste instantie proberen uw vraag te beantwoorden en op weg te helpen. In specifieke gevallen zal uw vraag worden doorgeleid naar de betreffende afdeling binnen de organisatie. U ontvangt in ieder geval een ontvangstbevestiging en een uitleg hoe uw vraag verder wordt behandeld en op een later tijdstip worden geëvalueerd.


Voor het winkelcentrum Struytse Hoek en Kickersbloem is dat Kim Schijff.

Voor overige vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Marcel Roelfzema. Beiden kunt u bereiken via ondernemersloket@voorneaanzee.nl of telefonisch 14 0181.

Kennismaking wethouder Aart Jan Spoon en strategisch adviseur Wilbert Saenen


Op woensdag 19 april hebben wethouder Aart Jan Spoon en strategisch adviseur Wilbert Saenen kennis gemaakt met het BIZ-bestuur, om de samenwerking tussen de ondernemers en de gemeente te bevorderen.